Sangens oprindelige titel er :”Regnvejrsdag i november“. Det er ikke det der er det vigtigste, men derimod, at versene starter med: ” Jeg vil male dagen …..“, og ja, jeg maler stort set hver dag,  og jeg maler med alle farver, og nogle gange er det en farve eller en farvegruppe ad gangen; –  og andre gange er der gang i hele regnbuen. Nu da 50 shades of gray kom frem, skrev jeg lidt om det akromatiske maleri, og lagde en flok billeder op fra gråtoneskalaen, og skrev at jeg nok vil nå at få lavet 15 gråtone-malerier, og målet er snart nået.

A.C.Rosmon, gråtoneskala, grå, bunker,

Jeg kan ikke citatet mere, men kan huske, at jeg for længe siden læste i Johannes Iten’s farvelære, og der læste hans opdeling af kunstnere, hvor en del der finder et forbillede, og så kopierer alting råt. Det er der mange der gør i dag for at få salgssucces; men en direkte kopi vil altid mangle noget. Det næste trin, er dem der finder en palet, som de bruger til at male alting med. Nu begynder tingene at blive genkendelige, og vi får en del anerkendte kunstnere. Den sidste gruppe, er de kunstnere, der starter en ny palet op, hver gang de begynder på et nyt værk, og har alle farver i deres palet, og dem kaldte han genier; – så jeg besluttede mig for, at jeg ville være et geni, så derfor besluttede jeg mig også for, at hver gang nogle farver gav mig problemer, ville jeg arbejde med dem indtil jeg fik et resultat, som jeg var tilfreds med.

20-2

Jeg vælger tit en at begrænse min palet, f.eks. til en farvegruppe, som rød eller blå, men kan også vælge farverne fra grøn over blå til turkis til blå, eller gul-orange, og enkelte gange har jeg malet med kun én farve. Faktisk har jeg lavet et billede med kun hvide farver og gennemsigtige ting som lidt af en provokation, men også som en reference til den russiske suprematisme og kunstneren Kasimir Malewich.

relief,surrealisme, maleri, drage, 3-D, A.C.Rosmon

Dragen kommer og får en krøllet verden til at krølle

Mest er jeg nok kendt for sjove lærreder, stærke farver og min eventyr-surrealisme, som jeg udfordrer øjne og hjerne med, så gå endeligt på jagt i de mange gallerier jeg har her på siden; – eller endnu bedre , så besøg en af mine udstillinger eller mig, og se tingene i virkeligheden, og se dermed alt det skærmen ikke kan vise.

Kunstudstilling, 3-D, A.C.Rosmon

Har du faciliteterne til det, og vi bliver enige, kan du også få en udstilling. Ring, eller brug formularen under udstillinger.