Undervisning

Jeg har i mange år undervist på alle niveauer, og alle aldersgrupper. Her er der flere modeller at veksle imellem.  Jeg underviser i næsten alt inden for tegning maling, også i mere specielle teknikker.

Jeg tager gerne ud, og underviser rundt om i landet blot I er 5 personer eller flere. Betingelserne og priserne aftales fra gang til gang, og hvis jeg ikke kan nå sidste tog eller bus, skal jeg kunne overnatte og spise med.  Selvom min pris er forholdsvis lav, kan jeg undervise på et teknisk højt niveau, og dele megen viden. I har egne materialer med, og arbejder på egne projekter, således at I sagtens kan fortsætte når I kommer hjem til jer selv. jeg har nogle af mine materialer med, som jeg kan lade dig prøve lidt af, hvis jeg finder det relevant. Jeg er meget individuel i min undervisning, og har du brug for det, er du altid velkommen til efterfølgende at ringe, hvis du får brug for yderligere hjælp.

Andre kan også bestille mig til at undervise. Her aftales betingelser og priser fra gang til gang. Er undervisningen sådan at jeg ikke kan nå hjem, skal jeg også have et sted at overnatte.

Hvis du selv sidder med et værk der driller, kan du bruge e-mail og/eller Facebook til at få kommentarer på et værk som du aktuelt arbejder med. Her tager du et digitalt foto i så stor en opløsning som muligt, og sender det i fuld størrelse til a.c@rosmon.dk, så jeg kan zoome ind og se detaljer eller også lægger du det ind på Facebook. Du kan også bruge Messenger. Skriv gerne dit tlf.nr. med, hvis du bruger mail eller Messenger, da jeg meget gerne fortæller dig i telefonen, hvad du kan gøre, da jeg bedre kan høre hvad du har forstsået. Fortæl hvad du har brugt. Du skal skrive om det er olie, akryl eller akvarel du maler med, og gerne hvilke mærker du bruger. Fortæl evt. hvad der driller, eller hvad du vil opnå. Jeg vil så kommentere det jeg ser, og komme med relevante tip og skøre ideer, så er det op til dig selv, at bruge det af det du synes om. Denne service er gratis. Børn kan også benytte denne service, hvis deres forældre bakker dem op med bl.a. ordentlige materialer og værktøj, hvis det er nødvendigt.

Akvarel-efekt, A.C.Rosmon, Surrealisme, akrylmaleri, laseringDu kan også ringe, og spørge om hvordan du kan opnå forskellige effekter, eller hvad du skal bruge, og hvor du kan få fat i tingene, eller spørge på Facebook, hvor mange kan få glæde af dine spørgsmål, og hvor jeg f.eks kan lægge links.

A.C.Rosmon, surrealisme, kompleks verden,Du kan også aftale et møde,  hvor jeg ser på dine ting, og snakker om hvad du kan gøre med din kunst. Hvis du kommer til mig, så det ikke koster mig noget ekstra, er en ½ times tids snak uden beregning. Ved privatundervisning, er der timelønSkulpturelt maleri.hul, ingen ting,Jeg deltager gerne i workshops, hvor jeg selvfølgelig viser de ting jeg aktuelt arbejder med, men viser også gerne alternative teknikker og viser ting der gør billedkunsten lettere at udføre og hvor man bare kan spørge til de ting jeg laver, men også ting folk selv har med. Min deltagelse i en workshop er afhængigt af flere ting, og må komme an på konkrete forhandlinger. Jeg kommer gerne over hele landet. En del workshops har været ved forhandlere af kunstnerartikler, og hvor jeg har brugt deres ting til at vise hvad de materialer kan.