Ikke al kunst kan hænge i alle hjem, og mine værker kræver mod, for de fleste udfordrer beskueren på flere måder. Jeg udfordrer øjnene, så du skal absolut ikke  tro dine egne,  øjne; til gengæld får dine øjne og hjerne en rigere oplevelse, hvor fantasien kan føre dig langt omkring. Jeg udfordrer også din opfattelse af universet, ved ofte at flette flere verdener/universer sammen i ét værk, og også blande dimensionerne sammen, så når du tror, at du har fået styr på tingene, opdager du tit nye muligheder.

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Skulpturelt maleri: grundlæredet 60 X 80 X ca 35 cm

En anden udfordring er, at jeg har ca 1.000 farver og virkemidler, som gør, at når du ser farverne fra en vinkel, kan de sagtens skifte, – nogle gange meget dramatisk hvis du flytter dig, eller lyset ændrer sig. Og hvor mange blander meget med kun få farver, laserer jeg og lægger lag på lag af mange farver, så det bliver et symfoniorkester for øjnene, så øjnene ligesom mættes mere.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Skulpturelt maleri: ca 105 X ca 85 X ca 30 cm

Det er nemt at bestille et færdigt opspændt lærred på nettet, og så bare male løs, men når form og motiv skal smelte organisk sammen, skal kunstneren kunne lidt mere end sit håndværk og sin materialelære, og der har jeg en stor fordel fra mine uddannelser og min fantasi, til gengæld tager det meget lang tid, og det er meget dyrere at lave de lidt specielle lærreder selv