Egentligt burde billederne være fritskårne for at man rigtigt kan fange pointen i dette oplæg, for billederne vil bare virke som almindeligt placerede billeder med et motiv på, i stedet for et billededer der hænger på spids og uden forklaring er sig selv med de specielle ting et sådant værk kan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Når tingene hænges på spids, får du tilsyneladende et større billede, og meget mere dynamik; men det er kun få mennesker der tør hænge et maleri på spids, selvom billedet er “født” til det. Hænger du dine malerier, så de er til at komme ind i, og du har nogle få der hænger på spids, kan du nemt ændre energien markant. Hvor et kvadratisk maleri nemt kan virke meget stagnerende og lukket, vil de der hænger på spids virke mere dynamisk og igangsættende, og vil være særligt gode, hvor man skal diskuter eller skabe nye ideer eller forske, da man alt andet lige, vil have et højere energiniveau, end tilsvarende billeder i traditionel ophængning.

SAMSUNG CAMERA PICTURES