Så fik den sorte farve rollen som solist; men scenen er lidt speciel. Lærredet er ikke firkantet, men nærmest trekantet. ca 33 X 56cm, og dækket med pearl og glimmer. En rigtig luksus-scene for en farve, der skal kunne det hele selv.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

ikke firkantet akrylmaleri ca. 56 x 33 cm

Sort er god til de grafiske udtryk, sort på hvidt. Tryk. Den skarpe sorte streg, og de skarpt udskårne og udfyldte figurer, men også de der krusedulle-billeder der er blevet så moderne, fordi de er gode til at afstresse med. Jeg valgte noget af det jeg plejer at bruge, nemlig skaktern, de organiske streger, og mine sorte træer, og så kulle der lige bruges en lille mellemlægsserviet, så jeg lige kunne bruge lidt spraymaling, og pludseligt kom fuglene forbi 🙂

Sort er en ikke-farve, en akromatisk farve. Der er ingen bølgelængder der får lov at blive reflekteret. En af de gamle mestre kaldte den  for farvernes dronning, hvilket passer meget godt. Den kan få alt til at stå flot frem, men kan også selv stå frem, og hun definerer  alle andre farver helt præcist i forhold til farven selv. Det sølvfarvede lærrede får den sorte til at stå mere blødt, badet i lys; – en rigtig flot entré, af en akromatisk farve 🙂