Nej , jeg får ikke en krone fra hverken Golden eller nogle af de forhandlere jeg køber fra, eller som jeg anbefaler.  Min drivkraft til at fortælle om Goldens produkter, ligger et helt andet sted. Jeg er  en produkt og teknik-nørd, der prøver at finde materialernes grænser …….. og så flytte den, derfor har jeg også sat forhandlere og producenter på arbejde.Bagefter kan jeg godt lide at fortælle hvad jeg har fundet ud af. Og så synes jeg at det er træls, når andres kunst er for dårlig på grund af for dårlige materialer; – uanset om det er børn eller voksne der maler, og gode materialer hjælper og inspirerer kunstneren!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Som barn blev jeg tit kaldt Spørge Jørgen, og det er jeg ikke helt vokset fra, på trods af, at jeg her i 2016 bliver folkepensionist, og selv når jeg er død, bliver jeg sikkert ved med at stille spørgsmål, også til dem jeg møder der. Nå ja, til gengæld kan jeg så svare på rigtigt mange spørgsmål hvad angår maleteknikker og materialer.

Rosmon 01 mDer er en ting jeg lægger meget vægt på, og det er at kvaliteten skal være i orden, tingene skal være til at arbejde med. Noget jeg synes er kendetegnende for kvalitetsprodukter, er at de hjælper kunstneren, og at de er farvestærke; – og det siger jeg, selv når mange af Goldens farver er transparente, og så har de endda lavet noget der kan tynde farverne endnu mere ud! Hvad tænker de dog på? De tænker måske på det samme som mig, nemlig levende farver som skal ses og opleves IRL. I øvrigt får mange af farverne flere nuancer ved at blive tyndet ud, og ved lasering , får man et meget mere levende og fyldigt udtryk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Min drivkraft til at anbefale Goldens produkter, ligger ikke hos Golden, men min lyst til at fortælle kolegaer, uanset alder, hvad jeg synes er rigtigt godt, og fortælle hvad jeg tror kan hjælpe dig til at få et endnu bedre resultater, end det du kan med de ting du har nu. Jeg blev super glad, da en kollega ringede og var helt oppe i den 7. himmel fordi hun  havde købt nogle farver jeg havde anbefalet hende, og de var meget bedre end hun troede, og hendes billeder blev endnu bedre, fordi de arbejde sammen, og ikke imod hinanden. Det var også spændende at komme ud til en kolega, der ikke kunne overholde 11 timers reglen, fordi jeg havde afleveret en pose  farver og lidt andre småting. Samtidigt kan jeg virkeligt glædes, når en elev sælger eller får noget antaget på en af de statsanerkendte succederede udstillinger.

Rosmon 12 m

Akryl og akryl er mange forskellige ting, og findes nu i så god en kvalitet, at selv eksperter kan tage fejl i forhold om man maler med Goldens akrylfarver, eller oliefarver. Golden har farver der er som smørbart smør (Heavy Body), som piskefløde (Fluid), og endeligt har de noget der er tyndere end vand (High Flow). De har en meget stor palet af farver, og mange af dem er ret specielle., især hvis de blandes med hvidt, og da er det ikke ligegyldigt hvilken hvid, eller at de udtyndes. De har også mange forskellige Geler, hvor af mange indeholder forskellige sjove ting som f.eks Gold Mica Flake, Glas Bed, Akryl Granulat; – og har du først fundet ud af at bruge de mange forskellige ting, har man en meget udvidet palet, og man har kun de krakeleringer man selv ønsker, i modsætning til, hvis man arbejder med olie. Du kommer heller ikke til at ødelægge det du maler på, ved at male med akryl.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

For mig handler teknikker ikke om at gør noget hurtigt, men at kunne få det helt rigtige udtryk frem, og at få farverne og energien til at leve, og ikke mindst at få en meget fyldig og rummelig oplevelse, og det er et af de steder hvor foto ikke kan følge med.

Dekorationsskitse

Mange af mine værker handler om steder, hvor det ikke er lykkedes os at komme med et kamera, og vise hvordan der ser ud, og vise energien. Det kan vores kameraer ikke endnu,  men hos Golden har jeg fundet ting der gør det muligt  tilnærmelsesvis at ………………………….