Kunstudstilling, udstilling, Art Nordic,Øksnehallen, ikke firkantet maleri, frithængende maleri

Art Nordic i Øksnehallen

For mig er der mere i en udstilling; –  langt mere end blot salg, for mig er det en mulighed for at vise lidt af hvad jeg kan, og sommetider mulighed for at vise nogle anderledes sammenhænge. Her får jeg også tit mulighed for at fremvise og snakke om min kunst; både de rent tekniske ting, men også nogle af alle de andre ting der hører med

Ét billede er som en facet i en brillant, og en brillant har rigtigt mange facetter, og jeg har også mange forskellige teknikker og udtryk, mange facetter

Hus-Landskab

Et skulpturelt maleri kan fortælle en hel historie, men det er stadigt nærmest kun som et digt, eller en novelle. Med mine billeder fortæller jeg eventyr som kan være halvdokumentariske, kan være digte; – og hvad du opfatter som digt, eller du mener er sandt, det gælder kun for dig. En udstilling er så nærmest en digt og novellesamling, hvor værkerne understøtte og udvider hinandens udtryk, og ved at vise dig, at du absolut ikke kan stole på dine egne øjne.

Magisk bro der skifter format

Magisk bro der skifter format

Det er vigtigt at vide, at der er forskel på det indtryk vi får, alt efter om vi ser ind fra højre eller venstre; – det kunne jo være en magisk bro, som vi står og ser på,der forvandler sig; – eller det kan være et maleri, der måske rusker lidt i vores holdninger.

Tit dokumenterer jeg en udstilling ved at tage billeder af enkeltværker, eller af nogle få, hvis de er små, medens det i udstillingen er blandingen af at se en helhed; – og muligheden for at kunne gå tæt på og studere detaljer, og opleve farverne på flere niveauer. Rent faktisk er der virkeligt mange effekter der går tabt, når værkerne oversættes til foto. I øvrigt betyder størrelsen en masse, og selvom der skulle stå størrelse på værket, har hjernen svært ved at kompensere til virkeligheden.

Kunstudstilling, surrealisme, A.C.Rosmon,blomster, udstilling

Frie hænder betyder, at jeg ikke må nøjes med at hænge flade malerier på hvide vægge, men kan tilføje ting som jeg synes udvidder udtrykket og giver sammenhæng. En sten eller en lyskæde, kan have lige så stor betydning som billedet lige ved sidden af, for historien i den del af udstillingen

Der er stor forskel på udstillinger, og det er fint nok, at udstille flade firkantede malerier, men bare det at et par stykker hænger på spids gør en forskel, og du får meget mere dynamik ind i værket og i udstillingen, samtidigt med at du gør tingene lidt lettere  Når så de mere organiske lærreder kommer på banen, så kan øjne og ikke mindst hjernen komme på overarbejde og så begynder folk at tænke på lidt andre måder (uha det er farligt), og oplever mere, og så har jeg opnået det jeg altid har arbejdet med i min kunst. Vores vigtigste råstoffer er vores nysgerrighed, vores evne til at tænke selv, og ikke mindst vores ytringsfrihed. Det er ikke kun præsterne, der har patent på at fortælle hvordan tilværelsen er skruet sammen

Søjlen i vasen