Maleri lavet af A.C.Rosmon med titlen Fuglekvinden, og forestiller en kvindekrop med ørnehoved, vinger og hale, og hænger oppe i luften over landskabet. Billedet er til salg i webshoppen.

Shoppen er åbnet

Efter lang tids hårdt arbejde, og nogle ret intense dage fra min webmaster og undertegnede, er det lykkedes os at åbne en webshop, og hvor der jævnligt vil blive lagt nye værker ind, f.eks. når jeg får udstillinger hjem fra udstillinger, eller nye ting bliver færdige. Da Nets har meget travlt, på grund af en konkurs i et IT-firma, har vi valgt at tage imod bankoverførsler til

Sparekassen Thy: reg: 9129 og konto: 0002204002 og MobilPay 26 28 37 70

Selvhenter-rabat

Da jeg gerne vil vide hvem der køber min kunst, har jeg lavet en selvhenter-rabat på 10%, og samtidigt slipper du for at betale fragt. Mange af mine værker har nogle ting i sig, som du kun opdager,hvis du får det vist, eller tilfældigvis er det rigtige sted i forhold til lyset m.m. Jeg har en hel serie af farver, som næsten er umulige at få med på et foto.

Et kreativt rodehoved

Jeg er et rodehoved, og ved, at mange kvinder plejer at sige, at de ikke kan leve i sådan et rod, for det giver kaos inde i deres hoveder. Jeg lever højt på det med at idioter rydder; – genier prøver at beherske kaos. Når jeg en gang imellem rydder op, har jeg fat i alt for mange ting til at jeg har en ærlig chance for at huske de nye pladser. Til daglig har jeg system i rodet, men når det bare ser lidt opryddet ud, så er der som regel rod i systemet.

Kreativt rod

Rod er ikke altid af det onde. Meget af mit rodhandler selvfølgelig om, at for lidt plads har jeg rigeligt af. Det handler også om, at jeg er rimeligt kreativ, og har svært ved at holde mig på, at have gang i under 10 værker af gangen. Når jeg så går i stå, så bliver det stillet eller hængt til siden. Da jeg også laver frithængende værker, har jeg også kroge i loftet. Og nå ja, jeg fik lige et gammelt bille tilsendt for nogle dage siden, og et billede skal pakkes og sendes, og en udstilling er lige hentet hjem, og nogle de værker skal vist fotograferes, og sammen med nogle af de andre værker der lige skal måles op, sættes på webshoppen, så der skal jeg også skrive, Jeg skal også snart på Bibelzoom, men jeg skal også lige tjekke et horoskop, og finde ud af om Merkur stadig går baglæns. Der er mange ting, som jeg prioriterer højere end oprydning og rengøring, og alligevel ryger der altid tøj til vask hver uge, for det er jo blot 5 minutter 3 gange og så er der rene skjorter eller sokker. og varm mad laver næsten sig selv, og det er også en kreativ proces

Himmelens porte. Akrylmaleri af A.C.Rosmon
Specielle ønsker kan ofte efterkommes

Har du specielle ønsker til et værk, f.eks. at noget skal indeholde bestemte farver, eller være et sted, hvor et almindeligt fladt firkantet maleri ikke passer for godt, så lad os snakke om hvilke muligheder jeg kan forestille mig. Har du en virksomhed, som skal have et værk, som fortæller noget om virksomheden, så lad os snakke om det. Der skal lægges et lille depositum, og fast pris aftales. Der findes specielle skatteregler på området.

fritstående skulpturelt maleri

Vil glæde mig til at se dig

Du skal være så velkommen til at komme og se, også selvom du i første omgang bare ønsker at se giraffen, og se hvad jeg kan. Jeg har hele livet samlet på viden og kunnen, og jeg lægge meget vægt på håndværket. Min uddannelse er meget praktisk orienteret. Jeg er kemilaborant, og ved derfor noget om de ting jeg bruger. Jeg er også Farveriassistent, så derfor ved jeg ekstra meget om at blande farver, da jeg er uddannet til at indfarve tekstiler, samt for- og efter behandling. jeg ved også noget om farveopfattelse, og noget om de typer pigmenter der indgår. Ud af skøre ideer skaber jeg kunst, så kom og vær med til at inspirere mig, og til gengæld vil jeg gerne vise dig lidt af det jeg har lavet, og svare på dine spørgsmål. ring 26 28 37 70, og lav en aftale, så du er sikker på, at jeg er hjemme når du kommer.

A.C.Rosmon med et reliefmaleri bag sig